Service aparate Lelit, Saeco, Delonghi

Krups produce o gama variată de electrice și electronice de înalta calitate. În domeniul cafelei, Krups vine cu o gama variată de automate cafea, ce îmbină calitatea și tehnologia modernă cu un design foarte atrăgător și funcții complexe. Elegante și rezistente, aceste aparate pot întâmpină uneori probleme, caz în care va recomandăm să apelați la service-ul nostru profesionist SERVICE APARATE KRUPS BUCURESTI.

Krups Essential

Krups Essential îți oferă esența unui espresso perfect. Datorită designului compact și a celor 3 nivele de temperatură și râșnire a cafelei, espressorul automat Krups te ajută să apreciezi adevăratul gust al unui espresso echilibrat și plin de aromă.

Krups Opio

Krups Opio oferă control absolut asupra procesului de preparare al băuturii și beneficiază de un boiler din aluminiu, cu o tehnologie avasata pentru încălzire rapidă și o pompă de presiune de 15 bari ce garantează o extragere perfectă a aromei. Duză de abur oferă cappuccino-ului spumă perfectă, în timp ce multitudinea de caracteristici inteligente îmbunătățesc experiență de preparare a băuturilor pe baza de cafea.

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele acestei mărci, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Contact

Contactează-ne la următoarele numere de telefon:

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro