Service JURA

Aparatele de cafea JURA sunt niste bijuterii prin definitie, fiind facute pentru a usura cat mai mult procesul de preparare a cafelei si a bauturilor pe baza de lapte, plasand totul la o atingere de buton distanta. Accesoriile marca Jura sunt dintre cele mai rafinate si facute cu mare atentie la design si detalii. Folosit in limitele puterilor sale, orice produs Jura promite durabilitate. 

Daca întâlniți totuși vreo problemă cu unul dintre aparatele și accesoriile acestui brand, vă recomandăm să le rezolvați în cadrul service-ului nostru profesionist și dedicat unor astfel de situații.

Jura S8 Chrome

Jură S8 Chrome este un espressor automat modern de înalta calitate. Clasa înalta într-un design compact. Cu finisajul curat, armonios, stilată linie S emană calitate și precizie din toate punctele de vedere. 

Service Aparate Jura

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele de mai sus, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE APARATE LAVAZZA, SERVICE APARATE SAECO, SERVICE APARATE DELONGHI, SERVICE APARATE LELIT, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Contact

Intră în legătură cu NOI.

Contactează-ne la următoarele numere de telefon:

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro