Service lelit

Mașinile de espresso Lelit sunt proiectate și produse în Italia, implementând aceleași tehnologii și componente utilizate pentru mașinile comerciale de bar. Fiecare espressor a fost conceput și proiectat pentru să optimizeze condițiile de temperatură și presiune a apei necesare pentru realizarea unui espresso excepțional.

Chiar dacă este o marcă atât de apreciată și utilizată, cu finisaje și elemente de înaltă calitate, care iese în evidență prin detalii exclusive și suprafețe din oțel inoxidabil, există situații în care anumite componente se pot defecta. Astfel că vă recomandăm să apelați cu încredere la noi, Service Aparate Cafea Lelit, specializat pentru astfel de espressoare.

Service Lelit ANNA

Anna este gama de aparate de espresso pentru cei care se apropie de lumea mașinilor Prosumer (espressoare având la bază calitățile aparatelor profesionale). Vei fi uimit să vezi cât de ușor este să obții cafele excepționale. Cu steamer-ul încorporat veți face un capucino fantastic și veți avea în permanență apă fierbinte pentru cafeaua dvs. Americano, ceaiuri sau infuzii de plante. Ideal pentru familii mici sau pentru cei care beau espresso cu moderație!

Service Lelit ANITA

Anita PL042EM este un aparat cu râșniță încorporată, deoarece cafeaua proaspăt măcinată face diferența. Doar cafeaua proaspăt măcinată poate spori aroma, caimacul și gustul unui adevarat Espresso servit la bar. Anita este grupul de aparate de espresso pentru cei care iubesc dezinvoltura și compactitatea, fără a compromite rezultatele din extracția boabelor de cafea. Aparatul cel mai potrivit pentru a obține cele mai bune rezultate cu efort minim!

Service Lelit MARA

Mara este o legendă mare într-un corp mic. Cel mai compact aparat din grupul E61. Este implementat cea mai bună tehnologie existentă în lumea cafelei într-o mașină cu un design unic și compact. Un obiect minunat pentru a practica regulile de aur, care permit fiecărui barman să prepare cea mai senzuală cafea la care poate visa.

Service Lelit DIANA

LELIT Diana este gama de aparate profesionale pentru cei cărora nu le place să prepare numai cafea. Datorită celor două boilere de cafea și abur independente puteți face cât mai multe cappuccino, ceaiuri, infuzii de plante, după cum doriți, fără a compromite calitatea cafelei. Gândit pentru o utilizare intensivă a aburului și pentru prepararea cafelei demna de cel mai bun bar, Diana sunt aparate semi-profesionale pentru performanțe ridicate.

Service Lelit GILDA

Grupul comercial Gilda (58mm) este capabil să mențină temperatura constantă de infuzie chiar și atunci când se fac mai multe cafele consecutiv. Acest lucru garantează cafele excelente, chiar și în timpul utilizării intensive, și retragerea de cantități mari de abur pentru cappuccino cremos. Butoanele pârghie, materialele superioare și atenția la detalii fac acest aparat o necesitate pentru casele cunoscătorilor si pasionaților de cafea.

Service Lelit ELIZABETH

Lelit ELIZABETH este un aparat cu boiler dublu, cu țeavă separată pentru abur, special conceput pentru băuturi espresso și cappuccino la un nivel foarte ridicat de calitate.  Cu un display LCC este mult mai ușor de utilizat decât aparatele clasice.

Service Lelit GIULIETTA

Pentru acele mici baruri și pub-uri care nu doresc să facă compromisuri cu privire la calitatea espresso pentru clienții lor. O mașină de performanță excepțională, care nu e mai prejos cu nimic față de aparatele de dimensiuni mai mari, prezente pe piață. Grație unei combinații de cele mai bune componente și materiale disponibile, Giulietta este partenerul ideal pentru cei care doresc sa uimească pe oricine cu un espresso sau un cappucino de cea mai înaltă calitate.

Service Lelit BIANCA

LELIT Bianca este aparat pentru preparat cafea fara compromisuri, grup E61, control manual al debitului de apa si dual boilerului. Aparat creat pentru consumatorii care sunt adevărați barista si pot scoate cel mai bun rezultat din prepararea de cafea.

Service râsnită LELIT

Lelit Fred este linia de râșnițe de înaltă performanță pentru amestecuri întotdeauna proaspăt măcinate, o necesitate pentru iubitorii Espresso adevarat. Acesta ofera o macinare constanta de o calitate excelentă în dimensiuni compacte pentru fiecare cerere de spațiu. Uneori mai apar și anumite defecțiuni, dar vă recomandăm SERVICE RÂȘNIȚE LELIT și ÎNTREȚINERE RÂȘNIȚĂ doar la SERVICE APARATE CAFEA

Service Aparate Lelit

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele de mai sus, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE APARATE LAVAZZA, SERVICE APARATE SAECO, SERVICE APARATE DELONGHI, SERVICE APARATE LELIT, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Contact

Intră în legătură cu NOI.

Contactează-ne la următoarele numere de telefon:

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro