Service Saeco, Service Delonghi, Service Cafea si reparatii espressoare

Aparate și automate de cafea DeLonghi.
DeLonghi este o marcă foarte cunoscută și prestigioasă în lumea cafelei. DeLonghi produce espressoare clasiceautomate de cafearâșnite cafea, cafetiere, produse de întreținere, apreciate și răspândite în casele tuturor. 
Rezistente si elegante, acestea pot întâmpina probleme. În acest caz vă recomandăm să le rezolvați în cadrul service-ului nostru profesionist SERVICE DELONGHI, SERVICE APARATE DELONGHISERVICE APARATE CAFEA DELONGHI și dedicat unor astfel de situații.

Espressorul manual DeLonghi La Specialista te ajută să devii propriul barista, la tine acasă. Transformă fiecare dimineață într-un moment de plăcere și răsfăț, cu o aromă intensă de cafea atent preparată.

Espressor compact automat, apăsați un buton și rotiți maneta pentru a vă personaliza cafeaua preferată. Echipat cu un dispozitiv manual, ideal pentru a produce o spumă bogată pentru cappuccino și suport pentru pahare.

De ce merită să-ți păstrezi espressorul DeLonghi în cea mai bună formă?

De la boabele de cafea, la espresso-ul perfect

Boabe de cafea proaspăt măcinate pentru a crea cea mai bună cafea sau băutură pe bază de lapte

Toate tipurile preferate de cafea

Espressoarele de cafea complet automate De’Longhi crează pentru tine toate tipurile de băuturi preferate, mereu la doar o simplă apăsare de buton

Ușor de folosit

Să creezi o băutură nu a fost niciodată mai simplu, asta datorită tehnologiei One Touch.

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele de mai sus, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE CAFEA, SERVICE SAECO, SERICE APARATE SAECO, SERVICE SAECO BUCURESTI, SERVICE DELONGHI, SERVICE APARATE DELONGHI, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro