Service aparate Lelit, Saeco, Delonghi

SERVICE SAECO

SAECO s-a adaptat cu succes permanențelor schimbări de pe piață internațională cu accent pe asigurarea unor standarde de calitate înalte, care disting produsele sale între altele din aceleași game. SAECO investește încontinuu în dezvoltare și producție, astfel încât fiecare linie de produse este rezultatul unor cercetări tehnologice aprofundate, fapt dovedit și de certificarea ISO 900 pe care au primit-o. 

Aparate foarte rezistente la bază, acestea pot experimenta uneori și câte o problemă. Orice nevoie ar avea espressorul dumneavoastră, apelați la SERVICE APARATE CAFEA SAECO profesionist și dedicat unor astfel de situații. APASĂ AICI

Service Saeco XELSIS

De la un Ristretto tare la un cappuccino perfect, cu Saeco XELSIS poţi satisface gusturile şi te poţi bucura de o varietate de 12 băuturi complet personalizabile. Reglează uşor şi comod concentraţia şi volumul cafelei, cantitatea de spumă de lapte, temperatura şi prefierberea.

Service Saeco TALEA

Espresoarele sunt complet automate și funcționează cu cafea boabe. Posibilitatea de reglare a gradului de măcinare, leduri de semnalizare, distribuitor de cafea cu înălțime reglabilă, posibilitate de preparare a doua cești simultan, grup de cafea detașabil. Performanța, siguranța și designul compact și elegant își dau întâlnire în clasa Talea spre a realiza cafeaua espreso ideală și un cappuccino ce in mod clar vor delecta simțurile.

Service Saeco PICOBARISTA

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este serviceaparate_saeco_picobarista.png

Saeco PicoBaristo este un espressor fabricat din oțel inoxidabil și plastic ABS negru. Partea frontală a fost îmbrăcată în oțel inoxidabil / argintiu pentru a accentua impresia de produs premium, iar pentru spate și bază materialul este negru.

Service Saeco Lirika

Saeco Lirika Plus este un espressor automat ușor de folosit, ideal pentru birouri și locații horeca mici, unde puteți prepara rapid și fără efort diverse tipuri de cafea și cafea espresso. Nu prepară cappuccino și latte machiatto.

Service Saeco Minuto

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este service_aparate_saeco_minuto-768x768.png

Saeco Minuto este un aparat de cafea care poate functiona cu cafea boabe. Are inclus noul tip de rasnita ceramica, cu 14 trepte de reglare a granulatiei. Rezervorul de apa este detasabil pentru a putea fi spalat corespunzator si are un volum maxim de 1.8 litri. Pentru ca tu sa fii in siguranta si sa bei in fiecare zi o cafea buna, aparatul are un sistem automat de clatire si decalcifiere.

Service Aparate Saeco

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele de mai sus, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE APARATE LAVAZZA, SERVICE APARATE SAECO, SERVICE APARATE DELONGHI, SERVICE APARATE LELIT, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Service SAECO

Service Aparate Saeco

service aparate Saeco

Aparate si automate de cafea Saeco

SAECO s-a adaptat cu succes permanentelor schimbari de pe piata internationala cu accent pe asigurarea unor standarde de calitate inalte, care disting produsele sale intre altele din aceleasi game. SAECO investeste incontinuu in dezvoltare si productie, astfel incat fiecare linie de produse este rezultatul unor cercetari tehnologice aprofundate, fapt dovedit si de certificarea ISO 900 pe care au primit-o.

Aparate foarte rezistente la baza, acestea pot experimenta uneori si cate o mica problema. Orice nevoie ar avea espressorul dumneavoastra, apelati cu incredere la un service profesionist.

Contact service
Adrian Paraschiv Tel: 0745.050.749