Service aparate Lelit, Saeco, Delonghi

Service delonghi

Aparate și automate de cafea DeLonghi.
DeLonghi este o marcă foarte cunoscută și prestigioasă în lumea cafelei. DeLonghi produce espressoare clasiceautomate de cafearâșnite cafea, cafetiere, produse de întreținere, apreciate și răspândite în casele tuturor. 
Rezistente si elegante, acestea pot întâmpina probleme. În acest caz vă recomandăm să le rezolvați în cadrul service-ului nostru profesionist SERVICE APARATE CAFEA DELONGHI și dedicat unor astfel de situații.

Service DeLonghi La Specialista

Espressorul manual DeLonghi La Specialista te ajută să devii propriul barista, la tine acasă. Transformă fiecare dimineață într-un moment de plăcere și răsfăț, cu o aromă intensă de cafea atent preparată.

Service DeLonghi Magnifica

Espressor compact automat, apăsați un buton și rotiți maneta pentru a vă personaliza cafeaua preferată. Echipat cu un dispozitiv manual, ideal pentru a produce o spumă bogată pentru cappuccino și suport pentru pahare.

Service Aparate DeLonghi

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele acestei mărci, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Contact

Intră în legătură cu NOI.

Contactează-ne la următoarele numere de telefon:

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro