Service Saeco, Service Delonghi, Service Cafea si reparatii espressoare

Service GAGGIA

Gaggia este unul dintre cele mai apreciate branduri din gama producătorilor de aparate de cafea de top. Espressoarele și accesoriile pentru cafea produse de către Gaggia se situează printre cele mai bune, mai populare și mai rezistente din industrie. Dacă, totuși, întâmpinați vreodată vreo problemă cu un produs marca Gaggia, puteți apela cu încredere la service-ul nostru profesionist și dedicat unor astfel de situații.

Gaggia Academia

Gaggia Academia este un aparat modern și practic, complet automatizat și dotat cu funcții special create pentru a simplifica la maximum procesul de preparare a unei cafele excelente!

Gaggia Prestige

Gran Gaggia Prestige este un aparat de top care aduce farmecul unui espresso adevărat la tine acasă. Carcasa aparatului este realizată cu îndeletnicire din oțel inoxidabil. Aceasta face aparatul mai robust, asigură performanță pe termen lung și este un punct de atracție în fiecare bucătărie.

Service Aparate Cafea

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele acestei mărci, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Contact

Intră în legătură cu NOI.

Contactează-ne la următoarele numere de telefon:

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro