Service Saeco, Service Delonghi, Service Cafea si reparatii espressoare

Service LAVAZZA

Aparatele Lavazza sunt printre cele mai populare aparate, atât pe zona de bar, cât și acasă, grație modului extrem de simplu prin care operează, fie că este vorba de capsule Blue sau capsule Point, sau de un espressor manual sau automat.

Rezistente și elegante, acestea pot întâmpina probleme. În acest caz, vă recomandăm să le rezolvați în cadrul service-ului nostru profesionist SERVICE APARATE CAFEA și dedicat unor astfel de situații.

Lavazza Espresso Point

Lavazza EP este cel mai sofisticat și elegant model de aparat de cafea din gama Lavazza Espresso Point. Are funcții complexe, printre care se numără și reglarea automată a cantității de apă.

Lavazza Wega

Recunoscută universal ca o icoană a fiabilității, LB 4700 este o mașină profesională grea și alegerea perfectă pentru cei care doresc să utilizeze sistemul Lavazza Blue.

Lavazza Blue

Lavazza LB 300 Classy Mini este un aparat care funcționează cu sistemul de capsule Lavazza Blue, ideal pentru acasă. Noul sistem Lavazza Blue Classy Mini impresionează prin designul sofisticat și prin calitatea componentelor elvețiene.

Service Aparate Lavazza

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele de mai sus, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE APARATE LAVAZZA, SERVICE APARATE SAECO, SERVICE APARATE DELONGHI, SERVICE APARATE LELIT, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Contact

Intră în legătură cu NOI.

Contactează-ne la următoarele numere de telefon:

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro