Service Saeco, Service Delonghi, Service Cafea si reparatii espressoare

Service APARATE NIVONA

Gama de aparate Nivona țintește sus, producând doar espressoare automate, care ușurează efortul depus de amatorii de variații de cafea cu adaos de lapte. Cu un design elegant, funcții speciale și personalizate și cu accesorii pe măsură (râșnite, recipiente și termosuri de lapte), acest brand se situează în topul producătorilor din categoria lui.

Dacă întâmpinați însă vreun fel de problemă cu aceste aparate, în acest caz vă recomandăm să le rezolvați în cadrul service-ului nostru profesionist și dedicat unor astfel de situații.

Nivona CafeRomatica 520

Având un aspect modest, negru și versatil în același timp, Nivona CafeRomatica 520 îți poate crea începutul perfect zilnic. Toate aspectele cheie ale unei mașini de cafea complet automate se regăsesc într-un singur model, oferindu-ți o cafea delicioasă. Espressorul acesta poate fi o prima perspectivă a lumii în care cafeaua este proaspăt preparată, mai ales datorită raportului convenabil calitate-preț.

Service Aparate Nivona

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele de mai sus, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE APARATE LAVAZZA, SERVICE APARATE SAECO, SERVICE APARATE DELONGHI, SERVICE APARATE LELIT, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Contact

Intră în legătură cu NOI.

Contactează-ne la următoarele numere de telefon:

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro