Service Saeco, Service Delonghi, Service Cafea si reparatii espressoare

SAECO s-a adaptat cu succes permanentelor schimbări de pe piața internațională cu accent pe asigurarea unor standarde de calitate înalte, care disting produsele sale între altele din aceleași game. SAECO investește încontinuu în dezvoltare și producție, astfel încât fiecare linie de produse este rezultatul unor cercetări tehnologice aprofundate, fapt dovedit și de certificarea ISO 900 pe care au primit-o. 

Aparate foarte rezistente la bază, acestea pot experimenta uneori și câte o problemă. Orice nevoie ar avea espressorul dumneavoastră, apelați la SERVICE APARATE SAECOSERVICE SAECO și SERVICE APARATE CAFEA SAECO profesionist și dedicat unor astfel de situații. Doar la SERVICE APARATE SAECO BUCURESTI profesionist și dedicat unor astfel de situații.

De la un Ristretto tare la un cappuccino perfect, cu Saeco XELSIS poţi satisface gusturile şi te poţi bucura de o varietate de 12 băuturi complet personalizabile. Reglează uşor şi comod concentraţia şi volumul cafelei, cantitatea de spumă de lapte, temperatura şi prefierberea.

Espressoarele sunt complet automate și funcționează cu cafea boabe. Posibilitatea de reglare a gradului de măcinare, leduri de semnalizare, distribuitor de cafea cu înălțime reglabilă, posibilitate de preparare a doua cești simultan, grup de cafea detașabil. Performanța, siguranța și designul compact și elegant își dau întâlnire în clasa Talea spre a realiza cafeaua espresso ideală și un cappuccino ce îți vor delecta simțurile.

Saeco PicoBaristo este un espressor fabricat din oțel inoxidabil și plastic ABS negru. Partea frontală a fost îmbrăcată în oțel inoxidabil/argintiu pentru a accentua impresia de produs premium, iar pentru spate și bază, materialul este negru.

Saeco Lirika Plus este un espressor automat ușor de folosit, ideal pentru birouri și locații horeca mici, unde puteți prepara rapid și fără efort diverse tipuri de cafea și cafea espresso. Nu prepară cappuccino și latte machiatto.

Saeco Minuto este un aparat de cafea care poate funcționa cu cafea boabe. Are inclus noul tip de râșniță ceramică, cu 14 trepte de reglare a granulației. Rezervorul de apă este detașabil pentru a putea fi spălat corespunzător și are un volum maxim de 1.8 litri. Pentru ca tu să fii în siguranță și să bei în fiecare zi o cafea bună, aparatul are un sistem automat de clătire și decalcifiere.

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele de mai sus, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE CAFEA, SERVICE SAECO, SERICE APARATE SAECO, SERVICE SAECO BUCURESTI, SERVICE DELONGHI, SERVICE APARATE DELONGHI, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro