Service Saeco, Service Delonghi, Service Cafea si reparatii espressoare

Service SIEMENS

Siemens produce o gama variată de automate de cafea și espressoare clasice, ușor de folosit și adaptate la nevoile oricărui iubitor de cafea preparată acasă.

Rezistente și simple, aceste aparate pot întâmpina uneori anumite probleme. În acest caz, vă sfătuim să apelați la service-ul nostru profesionist și dedicat unor astfel de situații.

Siemens Surpresso Compact

Siemens Surpresso Compact este un aparat de cafea de tip automat, cu râșniță încorporată care funcționează cu cafea boabe, prin măcinarea cafelei pe loc, de fiecare dată când vrei să prepari o cafea.

Siemens EQ9

Dezvoltat pentru a crea momente plăcute fără griji, iar această plăcere se datorează tehnologiei. Pentru aparatul de cafea Siemens EQ.9, totul a fost gândit: confort, design și tehnologie inovatoare pentru a oferi plăcere și calitate garantată.

Service Aparate Siemens

Dacă întâmpinați vreo problemă cu vreunul dintre produsele de mai sus, apelați cu încredere la cel mai profesionist SERVICE APARATE LAVAZZA, SERVICE APARATE SAECO, SERVICE APARATE DELONGHI, SERVICE APARATE LELIT, unde folosim doar piese ORIGINALE.

Contact

Intră în legătură cu NOI.

Contactează-ne la următoarele numere de telefon:

Adrian Dincă: 0744593411

Adrian Paraschiv: 0745050749

Scrie-ne la service@kfea.ro